Gasthuisbos – Palingbeek 20 Km

Aanvankelijk had ik gehoopt op nog eens een echte fietstocht voor vandaag maar dat idee liet ik vanmorgen al snel varen. Daarna dacht ik nog aan weer een wandeling op verplaatsing maar er leek in de Westhoek toch een reële kans op nattigheid en dus is dat er ook niet van gekomen. Het werd uiteindelijk dus maar een gewone, zij het behoorlijk stevige, wandeling. Ik ging nog eens op ree jacht maar zonder succes. Op verscheidene plaatsen langs deze route zag ik er al eerder maar het lukt dus niet alle dagen.
Op de terugweg werd het zoals verwacht stilaan vochtig, om naar het einde toe echt nat te worden.

https://www.strava.com/activities/8791803333

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s