Vorselaar 9 Km

Ik dacht lang dat ik vandaag nog wel eens zou kunnen fietsen maar uiteindelijk leek de kans op een bui toch vrij groot en dat kan je te voet toch wat beter hebben dan met de fiets. Ik kreeg ook even een buitje maar daarna klaarde het behoorlijk op, als ik een uurtje langer gewacht had, dan had een ritje ook wel gekund.
Na een Kempische ree kreeg ik vandaag ook nog eens een Kempische ijsvogel in beeld, langs dezelfde plas als de andere keer maar deze keer wel van wat verder weg. Even verder stond er ook een ree op mijn pas maar zij had mij al opgemerkt voor ik haar gezien had, ik kreeg nog net een wat schimmige achterkant op de foto 🙂 .

https://www.strava.com/activities/8735047304

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s