Vorselaar 7,5 Km

Vandaag wat vervroegd teruggekeerd naar de Kempen, niet zozeer voor mijn plezier maar om morgen naar de begrafenis van mijn oom te gaan. De mens is echter wel 96 jaar mogen worden, waarbij de laatste jaren wel eerder een strijd waren.
Ik kreeg vanmorgen vanuit de trein nog een drietal reeën te zien, in een weide tussen de Gasthuisbossen en Domein Palingbeek. Af en toe wandel ik daar wel eens in de buurt maar daarbij kreeg ik dat genoegen daar nog niet.

https://www.strava.com/activities/8724769631

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s