Bellewaarde 15 Km

Vanmorgen was weer een voormiddag vol twijfels maar uiteindelijk besliste ik om, ondanks de vrij stevige wind en een kleinere kans op neerslag, toch voor een ritje te gaan. Net toen ik klaar stond om te vertrekken viel er zo’n kleinere kans uit de lucht en toen ik even mijn kop uit het venster stak blies er een echt wel snedige wind in het gezicht, het werd dus toch alsnog een wandeling. Ik zou ook onderweg nog zo’n buitje krijgen, het duurde dan wel niet lang en stelde niet zoveel voor maar was dus wel even onaangenaam.

https://www.strava.com/activities/8620433078

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s