Dikkebus Vijver 15 Km

Er waren er nogal wat die het best geschikt fietsweer vonden, er bleken ook enkele toertochten te vertrekken vanaf Dikkebus Vijver, maar ik zette toch nog even mijn wandelserie voort. Verder waren er overigens weinig vreemde vogels te merken. Er was wel een hele groep kuifeenden maar die zijn er niet echt zeldzaam. De ijsvogeltjes zijn niet mijn beste ooit maar ze zaten wat ver en nogal verstopt tussen de takken.

https://www.strava.com/activities/8581829370

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s