Vlamertinge 23 en 7 Km

Vandaag eindelijk terug wat kleur in de lucht. Ik nam ook terug de fiets, niet voor een echte rit maar wel om nog eens op verplaatsing te gaan wandelen. Voor een echte rit leek de wind me toch wat te snedig. Ik reed naar de Galgenbossen in Vlamertinge. Het nadeel van de Galgenbossen is dat het er altijd wreed vettig is, één van de redenen waarom ik er niet zo dikwijls ga. Het voordeel is dat er reeën zitten, één van de redenen waarom ik er soms toch ga. Je ziet ze er niet zo dikwijls maar af en toe heb je toch eens geluk 🙂 .
In de zon en uit de wind was het best aangenaam maar in het open bleek de wind inderdaad toch behoorlijk te snijden.
Ik zag vandaag geen roodborstje 😦 😉 .

https://www.strava.com/activities/8455279874
https://www.strava.com/activities/8455421306

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s