Vorselaar 7,5 Km

Vandaag trok eigenlijk wel wat op gisteren. Het begon weer met een frisse ochtendwandeling. Er stond veel water en ijs tussen Nete en Aa. Ik mag dan wel een behoorlijk deel van de winter in warm klimaat doorbrengen maar dat is niet om aan de koude te ontsnappen, ik houd ook echt wel van die kou. Getuige daarvan ook onder andere mijn winter IJsland reis vorig jaar. Om te fietsen vond ik het wel beter om tot na de middag te wachten, toen nam ik dus de fiets om naar Herentals te gaan voor de terugkeer naar mijn andere thuis in Ieper.

https://www.strava.com/activities/8412807627

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s