Louang Prabang 62 Km

Gisteren eindelijk eens werk gemaakt van een “Mekong sunset” en de nachtmarkt.
Vanmorgen dan weer een fietsuitstapje gemaakt, deze keer naar de Pak Ou Caves. De Pak Ou Caves zijn 2 grotten, de upper en de lower, langs de Mekong die vol staan met Boeddha beelden. Ik had daarvoor ook een bootuitstapje kunnen boeken maar dan zit je weer gebonden aan anderen en aan een timing. Plus dat er altijd nog wel wat anders bijkomt waar je niet noodzakelijk behoefte aan hebt. En dus hield ik het bij mijn fietsuitstap. Gisteren, onderweg naar de watervallen, kwamen de toeristen me voorbijgezoefd met alle mogelijke vervoersmiddelen maar vandaag was dat helemaal niet het geval, de Caves doe je normaal dus toch wel met de boot. Alleen een paar minivans met hoofdzakelijk Aziatische toeristen en op de terugweg een enkele westerling op de scooter zag ik op de weg.
Na terugkomst hield ik het bij wat rustig rondhangen.

https://www.strava.com/activities/8213790482

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s