Verdronken Weide 8 Km

Omdat ik in de voormiddag ook al behoorlijk bezig geweest was, o,a, met nog een stevige poetsbeurt voor het nakende vertrek, hield ik het vandaag maar bij een gewone wandeling. Ik begon er ook wat later aan dan gemiddeld maar dat was dan weer om eerst de buien nog te laten passeren. Eigenlijk stond ik ruim een uur eerder al vertrekkensklaar maar net toen viel er nog een stevig exemplaar, ik besloot dan maar om wat ruimer de tijd te laten.

https://www.strava.com/activities/8092700260

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s