sport rit 92 Km

Gisteren heb ik vanwege een natte voormiddag en een daaraan aangepaste dagindeling, ik zat de voormiddag binnen uit en ging pas na de middag winkelen en dus koken, sloeg ik eens een dagje over.
Vandaag was het perfect fietsweer en ik deed dus maar nog eens een rit die best stevig te noemen is, eentje die ik eerder zelden doe. “Hoge” pieken heeft ze niet maar het gaat wel de hele tijd op en af, soms kort en stevig of anders lang en zachtjes maar dus altijd wel op en af.

https://www.strava.com/activities/7982628547

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s