Gasthuisbossen – Palingbeek 19 Km

Achteraf gezien had een ritje ook wel gekund, met in de namiddag af en toe mooie opklaringen, maar nadat het in de voormiddag nog zo vochtig was, heb ik daar eigenlijk nooit aan gedacht. Ik heb er uiteindelijk ook zeker geen spijt van gehad.
Ik deed de laatste, en langste, van mijn grotere wandelingen die ik dringend nog eens moest doen.
De ijsvogel zag ik vandaag op een wat minder gewone plaats, tegen de vestigingsmuur nabij de Menenpoort. Ik zie tegenwoordig wel eens vaker ijsvogeltjes, ook gisteren nog, maar het blijft bijzonder om ze in beeld te brengen. Normaal zou ik hem op de plaats van vandaag nooit gespot hebben maar ik zag hem er net aanvliegen en landen. Het was alleszins al een goed begin van mijn wandeling. Toen ik een eind verder ook nog een mooie specht kon schieten, nog moeilijker in beeld te brengen dan ijsvogels, was mijn dag helemaal goed.

https://www.strava.com/activities/7961975374

2 gedachten over “Gasthuisbossen – Palingbeek 19 Km

 1. Hey Danny,

  Zie ik het goed dat je op je wandeling van 14 okt wel twee in de plaats van één specht gefotografeerd hebt? De groene specht en de grote bonte specht?

  Groetjes, Dirk

  >

  Like

 2. Inderdaad Dirk, bij de groene specht zat zelfs nog een een tweede exemplaar maar die kon ik niet snappen. In mijn tekst noemde ik er maar alleen de bonte omdat ik die als foto veel mooier vind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s