extra sportieve rit 91 Km

Vandaag is zo’n zeldzame dag dat er in de Westhoek echt weinig of geen wind is, een prima gelegenheid om nog eens voor tempo te gaan dacht ik. Ik ben vandaag wel heel erg blij met dat tempo, met een gemiddelde van 32 KmH! 🙂 . Op mijn fiets-gps zie ik de gemiddelde snelheid recht voor mijn neus en ik ben de laatste 20 kilometer wel behoorlijk diep gegaan om stilletjes aan richting die 32 te klimmen. Dat betekent echter ook dat ik mijn snelheid niet in de frisse eerste helft opgebouwd heb en dan vastgehouden maar wel gedurende de hele rit gestaag opgebouwd, wat het nog mooier maakt. Ik wist niet dat ik dit nog kon.

https://www.strava.com/activities/7789434060

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s