Kempen 57 Km

Vandaag voor een ochtendrit gekozen. Ik wou nog eens wat anders doen maar ken de lokale wegen hier niet zo goed meer als pakweg 40 jaar geleden en ging dus een beetje op avontuur. Ik wist wel welke richting ik uit wou, het Kempisch kanaal in het noorden, en tot in Zoersel ook precies hoe ik zou rijden. Daarna ging het vooral op het gevoel met de neus zoveel mogelijk noordwaarts gericht. Uiteindelijk bereikte ik bij Sint Lenaerts het kanaal dat ik volgde tot Rijkevorsel. Daarna volgde weer veel natte vinger werk, deze keer dus richting zuiden.
Ik vond vandaag geen foto inspiratie.

https://www.strava.com/activities/7751339709

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s