Tanzania 5

Vandaag hadden we een rustdag. We begon met een boomplanting bij een lokaal schooltje. De organisatie schenkt per deelnemer, inclusief crew, 10 bomen om te planten. Het doel is meervoudig, o.a. een bijdrage aan het milieu in het algemeen maar bijvoorbeeld ook om een gelegenheid te creëren om de schoolkinderen in te lichten over het belang van bomen voor het milieu maar ook tegen erosie in de omgeving.
Na de middag maakten enkelen een wandeling, sommigen wat verder dan anderen. Ikzelf was bij de wat kortere wandelaars, ik vond 7 Km wel genoeg voor een fietsvakantie 🙂 , zeker als het eerst de hele tijd bergop en daarna dus terug bergaf gaat. We wandelden door verscheidene kleine dorpjes en keerden terug net na het laatste dorpje.
Het weer was vandaag nogal wisselvallig met, tussen de boomplanting en lunch, zowaar wat motregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s