sport rit 64 Km

Vandaag mijn ritme veranderd en voor een ochtendritje gekozen, nog niet zozeer vanwege de naderende warmte maar omdat de wind in de namiddag waarschijnlijk weer vrij stevig zou aantrekken en dit in de voormiddag misschien nog wat minder zou zijn. Toch was hij ook nu al best goed voelbaar.
Langs het Ieperleekanaal had ik even een “wauw-moment” toen 3 ijsvogeltjes een tijdje parallel met mij over het water gingen. Ze zouden uiteindelijk neerstrijken op een mooie tak aan de overkant, toen was het even jammer dat dit zonder camera was.

https://www.strava.com/activities/7607958645

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s