sportieve rit 76 Km

Aanvankelijk zou ik ook vandaag nog voor een ochtendrit kiezen maar toen de Westhoek vanmorgen nogal mistig grijs kleurde verplaatste ik die toch maar naar de namiddag. Er scheen wat minder wind te staan en dat leek me geschikt om nog eens een tempo na te jagen. Al snel zou blijken dat de wind i de namiddag nog behoorlijk tegenviel maar ik haalde toch mijn beoogde tempo. Vooral het begin was wel echt lastig met nogal wat vals plat met de wind tegen.
Ik ga hier geen dagelijkse gewoonte van maken maar zo één keer per week nog eens de sportieveling uithangen lijkt me wel iets 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7581579859

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s