sportieve rit 79 Km

Toen ik onlangs in Oostende was, ben ik ook bij mijn oude fietsmaat Oli langs geweest. Oude herinneringen ophalen heeft me schijnbaar getriggerd om nog eens naar de 30 KmH op zoek te gaan. Vorige week kwam ik nog wat tekort maar vandaag heb ik ze wel ruim gevonden. Hij zit er toch nog in dus, die vroeger sporter in dat toch wat oudere lijf. Het kost wel een echt stevige extra inspanning, vooral tegen de wind natuurlijk.

https://www.strava.com/activities/7537152612

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s