Ieper 84 Km

In het tweede deel van de terugkeer was weinig afwisseling mogelijk. Ik zou in het begin voor de kortere optie langs de grote weg naar Deinze kunnen kiezen of in Ooigem langs het kanaal richting Roeselare nemen maar beide zijn niet zo mooi en aangenaam. Het werd dus de gewone rit van Gent naar Ieper. Ik had het vandaag wreed lastig. Er stond nochtans, zeker in de voormiddag, beduidend minder wind dan gisteren. Pas naar het einde toe kwam hij wat opzetten. Ik zal een slechte dag gehad hebben zeker.
Ik kwam ook niet aan foto’s toe vandaag, eigenlijk was er ook gewoon niets nieuws of extra interessant onderweg.

https://www.strava.com/activities/7424430193

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s