Vorselaar 8,5 Km

Ik begon vanmorgen met een ochtendwandelingetje. Na de middag vertrok ik dan, ondanks de wat donkere wolken, met moeder voor nog een wandelingetje maar we waren nog maar pas vertrokken toen het begon te donderen, waarop we dan maar terugkeerden. We zijn niet nat geworden maar lang duurde het niet voor de regen er was. Ik had nochtans twee verschillende radars geraadpleegd en die zagen geen van beide regen in aantocht.

https://www.strava.com/activities/7103249934

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s