Dikkebus Vijver 14 Km

Het weer was tamelijk hetzelfde als gisteren, grijs met een kansje op wat nattigheid, en ik besloot om er vandaag te voet door te gaan in plaats van met de fiets. Na de middag bleek het dan wel beter dan verwacht maar ik had vanmorgen mijn sportkledij netjes gewassen en dat wou ik, met zicht op dinsdag een vertrek voor een paar maanden, zou wel houden. Ik hield me dus aan mijn vooraf bepaald plan. Ik wandelde nog eens naar de andere vijver, deze die wat verder weg ligt.

https://www.strava.com/activities/7092475117

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s