Zillebeke Vijver (niet) 10 Km

Ik koos vandaag dus voor een wandeling. Ik ging nog eens op “vogeljacht” maar weer met teleurstellend resultaat, de wintergasten zijn vertrokken maar er kwamen geen zomergasten voor in de plaats. Benieuwd of dat mogelijk iets te maken zou kunnen hebben met het soort zomer dat we gaan krijgen, voelen de zomervogels al iets dat wij niet voelen?
Langs Zillebeke Vijver kreeg ik de opmerking dat het weinig zin had om verder te gaan want dat de weg aan het einde volledig afgesloten was vanwege de groenwerken die er aan de gang waren. Ik heb me dan maar beperkt tot een beetje rond de “voorkant” van de vijver.

https://www.strava.com/activities/7044708905

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s