Bellewaarde 16 Km

Ik heb vandaag, net als vorige week na 4 ritten, mijn routine nog eens onderbroken met een wandeling. Het is een beetje enerverend dat ik, zonder camera, met de fiets tussen de velden zoveel leuke vogels te zien krijg, groot en klein, maar dat ik deze niet zie wanneer ik er met camera tussen wandel. Anderzijds is het misschien wel beter zo, ik heb nu al teveel foto’s 🙂 .

https://www.strava.com/activities/7002297270

Het is pas bij het bekijken van de foto’s na het posten dat ik merkte dat er op foto 2 een kikker in het nest zit 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s