sport rit 108 Km

Vandaag ging ik weer voor de wat langere afstand, waarbij ik op de terugweg nog eens een route nam die ik al een hele tijd niet meer deed. Vanaf Staden maakte ik dan op die route een vrije improvisatie, hier en daar over wegen die ik nog niet eerder deed maar ik kwam wel goed terecht. Het bleek ook niet echt moeilijk vanuit die richting, vanop ruim 10 kilometer zie je Ieper al mooi liggen met de bergjes van Heuvelland in de achtergrond. Je weet dus altijd wel in welke richting je verder moet.
Gisteren was het nog eens wat minder maar vandaag was de wind weer een duidelijke factor.

https://www.strava.com/activities/6991872132

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s