Vorselaar – Herentals 7,5 Km

Vandaag was dus weer wandeldag, naar Herentals om de trein te nemen.
De trein was nog eens een beetje reizen. Er reed vandaag namelijk geen trein naar Ieper-Poperinge, wel eentje naar Kortrijk. In Kortrijk moesten we de bus nemen tot Bissegem, waar dan weer een trein stond te wachten om ons verder te brengen. Alleen wordt dat in de stations niet meegedeeld, daar wordt dus alleen die trein tot Kortrijk vermeld. Een occasionele gebruiker die de gewoontes van de NMBS niet kent, en bijvoorbeeld tijdens de paasvakantie eens Ieper wil bezoeken, vindt dus nergens een trein naar zijn bestemming. De treinbegeleider wist bij de ticketcontrole wel direct de situatie uit te leggen.
Meestal gebeuren zulke werken, met bijhorende onderbrekingen, in de weekends maar voor de NMBS is het paasverlof schijnbaar één groot weekend 🙂 .

https://www.strava.com/activities/6930266629

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s