Vorselaar 10 Km

Het was vanmorgen prachtig weer maar ik koos toch maar voor een wandeling. Ik trok daarbij even op avontuur langs een pad dat ik al dikwijls passeerde maar nog nooit nam. Het was er wel mooi maar uiteindelijk mocht ik niet meer verder van Natuurpunt en moest dus op mijn stappen terugkeren. Toen ik me omdraaide om terug te keren zag ik nog net een paar reeën van een weide het bos inspringen, net te laat voor een foto natuurlijk. Terwijl ik naar het ene bos stond te kijken doken zij dus achter me heen het andere in. Ook in dat bos, ik moest er terug langs passeren, kon ik ze in het struikgewas niet meer spotten. Het was hatelijk om te weten dat je er zo dicht bij bent maar ze toch niet kan zien.
Na de middag zou ik dan wel een ritje maken met moeder maar net toen we gingen vertrekken viel er wat motsneeuw, niet overdreven maar wel net genoeg om de zin om te fietsen te verdrijven. Achteraf gezien denk ik dat vooral de snijdende wind onaangenaam zou geweest zijn.

https://www.strava.com/activities/6919753926

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s