Zillebeke Vijver 10 Km

Vandaag koos ik dus, op een dag dat hier alles in het teken van de fiets stond, voor een wandeling. Niet alleen wou ik de waarschijnlijke drukte op de omgevingswegen vermijden maar ik wou ook nog wel eens gaan zien of er aan de vijver of de weide al nieuwe seizoensgasten te vinden zouden zijn. Ook te voet was het echter niet evident om de stad te verlaten, het werd dus een wat andere wandeling dan anders.
Mogelijk waren er al wel nieuwe gasten maar ik heb ze niet gezien.

https://www.strava.com/activities/6891684973

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s