sport rit 126 Km

Vandaag nog eens voor de langere afstand gegaan, deze keer langs de Moeren en de IJzer. In de koers worden De Moeren schijnbaar gereduceerd tot één weg maar het betreft natuurlijk een heel gebied ten westen van Veurne, tot in Frankrijk.
Ik ben benieuwd wat de profs vandaag van de wind vonden, ik vond hem alleszins hoogst onaangenaam. In het begin viel het nog mee in de stijgende lijn had ik de wind in de rug en in de dalende lijn op de kop, waardoor ik steeds wel behoorlijk kon fietsen. Daarna volgde dan, vanaf Watou, een wreed lang en lastig stuk, tot aan de IJzer. Aan de IJzer ging het dan terug beter, aanvankelijk nog even zijwind maar uiteindelijk toch terug van achter.

https://www.strava.com/activities/6881071494

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s