sport rit 125 Km

Vandaag, met beduidend minder wind, wel de grotere rit die ik gisteren voor ogen had gedaan. De wind die er wel was, die was aanvankelijk wel behoorlijk fris en daar had ik me toch wat op miskeken, koude tenen in het begin. Rond Roeselare was er schijnbaar toch nog een bui gepasseerd, de wegen waren er nat, maar zelf heb ik niets gehad. Ik heb onderweg mijn rit nog een beetje moeten verlengen omdat een trein een overweg blokkeerde, ik veronderstel vanwege een personen ongeval om het in NMBS termen te zeggen.

https://www.strava.com/activities/6854786618

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s