De Blankaart 44 en 10 Km

Vandaag dus nog eens op verplaatsing gaan wandelen, ik vond dat het hoogtij was om nog eens in De Blankaart te gaan kijken. Het was geen echt overweldigend succes, wel de honderden ganzen die er altijd zijn maar nog weinig nieuwkomers. Toch heb ik wel enkele leuke foto’s geschoten.
Ik was er tijdens de wandeling toch niet altijd gerust in dat het droog zou blijven. Ik had nochtans, vertrouwend op de weersvoorspelling, geen regenkledij mee op de wandeling. Er zat wel een regenjas in mijn fietstas maar bij het vertrek was ik er wel nog gerust in. Hoe dan ook bleek het tijdens de hele wandeling gewoon goed wandelweer.

https://www.strava.com/activities/6823469301

https://www.strava.com/activities/6823543958

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s