Heuvelland 55 Km

Toen ik vanmorgen naar de wasserij ging was het frisjes maar erg mooi en weinig wind. Ik zou vanmiddag dus de fiets nemen, die met dikke banden. Ik reed voor een keer niet langs het water maar langs de bergjes van het Heuvelland. Na de middag bleek er toch een behoorlijk snedig windje te staan er er verschenen ook even wat wolken maar het bleef toch wel erg mooi. Terugkeren was wel leuk vandaag, bergaf en windaf 🙂 .

https://www.strava.com/activities/6497141773

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s