IJzer – Blankaart 69 Km

De windstoten waren weg vandaag en dus nam ik de fiets. Ook zonder stoten viel de wind echter nog behoorlijk tegen, terugkomen zou erg lastig blijken te worden.
Ik nam de dikke banden om nog eens langs de IJzer te gaan zien. Even voor Stavele stonden en zaten erg veel gewapende mensen langs de weg en in de velden. Voorbij Stavele wou ik een klein lusje wat dichter langs de IJzer volgen maar dat bleek nog altijd niet te kunnen.
Terwijl ik langs de IJzer fietste zag ik vanuit het noordwesten een donkerdere lucht naderen maar ik vertrouwde erop dat ik nog wel een extra ommetje langs de Blankaart zou kunnen maken, ik zag ook nergens neerslag uit die donkerdere wolken vallen.

https://www.strava.com/activities/6481940447

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s