Lier 50 Km

Vandaag niet begonnen met een ochtendwandeling maar nog eens met een ritje. Het weer viel uiteindelijk wel mee maar ik had het, op basis van de apps, toch wat vriendelijker verwacht. Rond Lier viel ook wat gemiezer. Het begin was wel heel mooi, met de nevel tussen de bomen.
Tussen Nijlen en Kessel zag ik twee reetjes maar ik kreeg ze niet op de foto. Ze stonden tussen bruine heidestruiken, waar ze al niet erg fel opvielen, en ik had ook maar mijn pocketcameraatje op zak. Terwijl ze wegliepen zag ik wel mooi het water opspatten van de natte ondergrond. Een paar roofvogels wouwen wel blijven zitten voor de foto maar daarbij viel, vooral bij de eerste, toch ook de beperking van mijn cameraatje op.
Na de middag vertrok ik met moeder voor een wandeling, voor de regen zou aankomen, maar toen we net vertrokken waren viel er al een vroegtijdige bui. We zijn daar maar ineens teruggekeerd.

https://www.strava.com/activities/6433122231

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s