Roesbrugge – Stavele 64 Km

Vandaag ben ik weer terug met dikke banden op weg gegaan. De koersfiets zou eigenlijk ook wel kunnen maar de wegen liggen op veel plaatsen toch wel erg vettig en dan is het aangenamer met dikke banden en spatborden.
Ik reed vandaag wat verder stroomopwaarts naar de IJzer, Roesbrugge en Stavele dus. In de dorpen zelf is van overlast niets meer te zien maar tussenin staat ook hier toch nog altijd veel water. Ik reed ook eens langs de molen bij Stavele. Ik heb die al dikwijls van ver gezien maar stond er nog nooit bij, tot vandaag dus.
Tussen Proven en Roesbrugge zag ik drie reeën in het veld maar met de camera op de rug had ik die niet snel genoeg bij de hand om ze in beeld te krijgen. Ze hadden mij ook direct gespot en besloten om niet te treuzelen met op de loop te gaan. Ze liepen dan wel in de richting die ik ook zou nemen maar ik heb ze verderop niet meer teruggezien.

https://www.strava.com/activities/6391159497

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s