Het IJzermeer ;-) 60 Km

Ik heb vandaag eindelijk nog eens de fiets genomen maar nam wel die met dikke banden. Ik reed langs de IJzer, die er momenteel dus eerder als een meer uitziet. Eigenlijk wou ik van de Knokkebrug nog langs de Blankaart rijden maar dat bleek niet mogelijk te zijn. Tussen Vleteren en de IJzer moest ik mijn route ook wat aanpassen maar dat was niet echt een verrassing. Die weg wordt wel eens meer overspoeld maar ik zag het nog niet eerder zo ver overspoeld, langs beide kanten was het een stuk verder dan anders.

https://www.strava.com/activities/6379010546

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s