Ieper – Bellewaarde 13 Km

Na een erg natte voormiddag verschenen na de middag de opklaringen, goed voor een wandeling langs Bellewaarde. Het werd een erg leuke wandeling, waarbij ik ook op een mini airshow getrakteerd werd toen Defensie even langs kwam bij Jan Yperman. In de velden net voorbij Bellewaarde was het zwaar ploeteren, in de modder en het water, maar ik nam er ook wel de leukste foto’s. De reeën gingen richting grote weg bij Bellewaarde, ik kan maar hopen dat ze daar veilig over raken / raakten. De ooievaar heeft daar allicht minder problemen mee 🙂 .

https://www.strava.com/activities/6342683886

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s