Vorselaar – Herentals 8,5 Km

Gisteren was ik er van overtuigd dat ik vandaag nog eens de bus naar Herentals zou nemen maar vanmorgen was het weliswaar zwaar bewolkt maar leek het met de regen nogal mee te gaan vallen, ik ging dus toch te voet. Het ging uiteindelijk toch wat miezeren maar dat was eerder vochtige lucht dan neerslag.
In Berchem kon ik tot mijn verrassing rechtstreeks overstappen op de trein naar Poperinge. Deze bleek echter de lange route langs Boom, Puurs, Bornem en Temse naar Sint-Niklaas te nemen. Schijnbaar waren er weer werken aan het spoor tussen Berchem en Sint-Niklaas en dan krijg je van de NMBS al eens een half uur extra trein voor dezelfde prijs 🙂 .

https://www.strava.com/activities/6201542183

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s