Ieper – Voormezele 12 Km

Na 2 dagen fietsen was het vandaag weer wandeldag. De bedoeling was om nog eens langs Voormezele richting Dikkebus Vijver te gaan maar dat is dus niet helemaal gelukt. De app’s hadden niets in de gaten gehad maar het ging na een kleine 4 Km toch regenen, behoorlijk stevig regenen. Terugkeren vond ik te gek maar in Voormezele besloot ik toch maar om de vijver af te snijden en voor een kortere route te kiezen. De regen zou wel even onderbreken maar al even snel weer herbeginnen, zij het wat minder fel. Pas de laatste paar kilometers stopte het echt en ging zelfs de zon even schijnen.

https://www.strava.com/activities/6164643750

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s