sport rit 155 Km

Vandaag dus nog eens voor de langere afstand gegaan, de rit die ik vrijdag nog schrapte vanwege potentiële rally perikelen. In Watou experimenteerde ik wat door langs de Franse kant richting De Moeren te gaan. De grens is hier wel wat wisselvallig, ik reed er waarschijnlijk even veel net op als erover.
De wind was terug vol op de afspraak. Vanaf de grens werd het lastig to wreed lastig, vanaf daar ging het altijd wel in oostelijke of zuidelijke richting en dat is dus niet zo goed bij een best wel stevige zuid-oosten wind.

https://www.strava.com/activities/5926980587

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s