sport rit 152 Km

Vandaag ben ik er wat vroeger aan begonnen om nog eens een echt stevige rit te doen, langs mijn hoekje Vlaamse Ardennen. Aanvankelijk was ik van plan om een grote rit richting kust te maken maar dan was ik aan het einde waarschijnlijk in de rally drukte terecht gekomen en dat wou ik vermijden. Ik heb ook voor de rit die ik wel deed de heen- en terugweg veranderd, hoewel de special die ik op mijn, ondertussen klassiekere, terugweg zou tegenkomen pas morgen zou gereden worden. Het was al een hele tijd geleden dat ik het laatste stukje naar Harelbeke langs deze weg nog eens deed maar het zat er nog goed in 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5899307357

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s