sport rit 69 Km

Omdat ik deze voormiddag een afspraak had bij de tandarts om een paar gaatjes te vullen, waarbij ook wat verdoving aan te pas kwam, begon ik er vandaag wat later aan, ik moest toch eerst die verdoofde lip wat laten bijkomen. Omdat ik er wat later aan begon hield ik het ook weer wat korter.
De rally die ik gisteren aan het slot tegenkwam, kwam ik vandaag in het begin, tussen Poelkapelle en Tyne Cot, ook weer tegen.
Schijnbaar is de wind officieel wat afgenomen maar onderweg merk ik daar toch weinig van.

https://www.strava.com/activities/5888130684

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s