sport rit 95 Km

Ook vandaag weer een rallyproof parcoursje uitgetekend. Langs het kanaal kan je natuurlijk makkelijk weg en verderop wordt er ook niet geracet. Het rally gebeuren speelt zich toch vooral langs de zuidelijke kant af. Ook het wagenpark bevindt zich dit jaar langs de zuidelijke rand van de stad, waarschijnlijk omdat een belangrijk kruispunt in het centrum nog steeds onderbroken is wegens rioleringswerken. Ik moet dus toegeven dat ik al bij al eigenlijk weinig of geen hinder gehad heb van de rally. Alleen de inrit van het Race Center, op de Markt, ligt om de hoek. Een paar keer per dag passeert daar dus een sliert van luide motoren, die ook wel tot op zolder doordringen.

https://www.strava.com/activities/5791504308

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s