Ieper – Palingbeek 13 Km

Vandaag was zowat hetzelfde als gisteren. De kans op een, mogelijk stevige, bui was nog altijd reëel maar het leek me wel goed genoeg voor een wandeling. Uiteindelijk zou ook blijken dat de laatste buien om 2 uur al gepasseerd waren, ik ben dus niet nat geworden.
De wandeling ging nog eens richting de Palingbeek. De passage door de bossen bleef wel eerder beperkt, de regen van de afgelopen weken laat ondertussen toch echt zijn sporen na op de paden en daar had ik nog even niet veel zin in.
Ik ben nu ook in de omgeving van de Palingbeek een ree tegengekomen maar het zat in het dichtere gewas en was erg vinnig, ik heb het dus niet in beeld kunnen brengen. Maar ze zijn er dus wel, of toch minstens één 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5764175024

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s