Ieper 9 Km

Eigenlijk had ik vanmorgen best kunnen fietsen maar voor een keer gaf ik de voorkeur aan het fietsen op TV. Daarna nam ik een wat vroeger middagmaal om voor de buien zouden komen nog een wandeling te kunnen maken. Na de Verdronken Weide werd de bewolking toch wat dreigender en besloot ik om het stuk rond het Eilandje maar te laten vallen. Even voor ik thuis kwam vielen de eerste druppels. De KMI app zat er precies op, regen vanaf 3 uur, maar het zette voorlopig nog niet echt door, het zal weer vooral voor de andere kant van het land zijn.

https://www.strava.com/activities/5680229690

Een gedachte over “Ieper 9 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s