sport rit 195 Km

Zoals gisteren al min of meer aangekondigd, ging ik vandaag nog eens voor de echt lange afstand. Ik deed het deze keer wel met de vlakke optie langs het water. In Brugge week ik even een klein beetje uit naar het station, ik passeerde sowieso bijna aan de deur, voor een waterbevoorrading. Twee bidons zouden allicht niet genoeg zijn voor deze afstand met dit weer. De winkels zouden wel gesloten zijn op deze Nationale Feestdag maar in de stations kan je altijd terecht en bovendien mag je je fiets er mee binnen nemen 🙂 . Met een gemiddelde van 28 vind ik het mooi gefietst.
Er werd, vooral na de middag, massaal gefietst vandaag. Veel grote groepen en families, jong en oud. Sprongen er voor mij een beetje uit: een vader en moeder met een zoon en een dochter van lagere school leeftijd met elk achteraan 2 bagagetassen, mooi vind ik dat.

https://www.strava.com/activities/5663595845

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s