sport rit 87 Km

De lucht kleurde soms erg grijs maar het zou droog blijven en van zulke dagen moet je momenteel goed gebruik maken, ik stapte dus weer op de fiets. Ondanks die dikwijls grijze lucht bleek het trouwens best goed fietsweer te zijn, de temperatuur net warm genoeg en voor een keer niet teveel wind. Na een paar weken van traagjes fietsen had ik schijnbaar toch ook nog een behoorlijk tempo in mijn systeem 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5611022971

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s