sport rit 56 Km

Ik beperkte me vandaag tot een kleiner rustig recuperatieritje, met een klein verzetje en zonder noemenswaardige inspanning.
Er waren ook een paar leuke vogelmomenten onderweg. Eentje waarbij een roofvogel voor mij uit een boom kwam en net voor me uit bleef vliegen, tot hij door enkele kieviten uit het veld opgejaagd werd. Een tweede leuk moment was met een uiltje op een weidepaal net langs de weg. Ik dacht gisteren ook al er eentje opgemerkt te hebben maar dat was op een elektriciteitspaal een beetje verder weg en daardoor twijfelde ik, vandaag kon er echter geen twijfel zijn. Het is niet de eerste uil die ik zie maar het blijft toch een uiterste zeldzaamheid.

https://www.strava.com/activities/5479680027

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s