sport rit 150 Km

Ik heb de afgelopen dagen, tijdens mijn toertje Vlaanderen, veel gesproken over de verkeerde route die ik aanvankelijk had. Ik heb die route nog op GPS formaat en vandaag deed ik het, vanuit Ieper gezien, eerste deel van die route, tot Nieuwpoort. Met deze route zou mijn eerste etappe naar Oostende aanzienlijk, een 25 Km, langer geweest zijn dan de route die ik uiteindelijk deed. Dat deze eerste etappe zo’n 25 Km langer zou geweest zijn terwijl de hele route een 100 Km korter was, dat wijst er nog eens op hoeveel langer de andere etappes die ik deed wel waren tegenover mijn originele planning. Verder was het vandaag wel een mooie rit maar geen die ik met de koersfiets zo nog eens zou overdoen.

https://www.strava.com/activities/5463458386

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s