sport rit 76 Km

Omdat ik om 16 uur een afspraak had voor mijn eerste coronaprik, heb ik er vandaag maar een ochtendrit van gemaakt. Normaal is de vrijdag ochtend voor weekend inkopen voorzien maar die heb ik voor de gelegenheid maar eens uitgesteld tot morgen.
De wind was wellicht wat minder maar toch nog altijd aanwezig, ik had alvast een tijdje een passagier in mijn wiel die me bedankte dat hij even uit de wind kon zitten.
En ondertussen heb ik dus ook mijn eerste portie AstyraZenica gehad.

https://www.strava.com/activities/5372207453

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s