Ieper Gasthuisbossen – Palingbeek 20 Km

Ik had gepland om vandaag op verplaatsing te gaan wandelen maar vanwege de wat lang aanhoudende regen, ik vertrok uiteindelijk met het laatste gemiezer, en de toch wel stevige wind ben ik van gedacht veranderd. Ik vertrok dus gewoon van thuis voor een behoorlijk stevige wandeling, ik ging nog eens via de Gasthuisbossen naar de Palingbeek.
Eigenlijk resten me wat veel foto’s maar ik wou niet verder uitzuiveren, ik vind ze allemaal wel mooi genoeg.

https://www.strava.com/activities/5263600635

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s