Ieper 14 Km

Ook vandaag koos ik weer voor een voormiddag wandeling, nog eens naar de andere vijver deze keer. Zo’n voormiddag wandeling betekent wel dat ik ’s middags wat later aan tafel ga. Mijn wandelingen duren ook wat langer tegenwoordig met mijn nieuwe lens, je staat al eens wat vaker en wat langer stil om een geluid proberen te lokaliseren of gewoon de omgeving wat beter te bekijken.
Eigenlijk was de voormiddag ook wel te fietsen geweest, met schijnbaar weinig wind, maar ik heb geen spijt van mijn wandeling. Ik heb toch ook weer enkele foto’s waar ik echt wel blij mee ben.

https://www.strava.com/activities/5250984827

2 gedachten over “Ieper 14 Km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s